BBME Központi Terem - Harcművészet ( Ju jitsu, Judo, Iaido, Okinawa Kobudo, Chi ryu Aiki jitsu, Jiu jitsu) - Ír Sztepp tánc tanfolyamok - Fitness - Aerobic

Központi Dojo

Judo, Ju jitsu, Sport jitsu, iaido, okinawa kobudo, chi ryu aiki jitsu, harcművészet, martial art, önvédelem, földharc, dobástechnika, gyerek sport,

Judo - Ju-jitsu - Chi ryu Aiki jitsu - Okinawa Kobudo - Iaido - Sport Ju-jitsu

A BBME Központi Dojoban a japán harcművészetek stílusait lehet gyakorolni, mint a Judo, Ju-jitsu, Chi ryu Aiki jitsu, Okinawa Kobudo (Matayoshi Kobudo) és az Iaido.

Csatlakozhatnak hozzánk:

– felnőttek és gyerekek (5 éves kortól),
– fiúk és lányok,
– kezdő és haladó szinten.

A foglalkozások között van pusztakezes és fegyveres, valamint önvédelmi és verseny sport szemléletű is.

Sport Ju-jitsu

A versenyző edzéseinken  sport ju jitsu két versenyszámát gyakoroljuk, a Fighting és a Duo versenyszámokat. A BBME tagjai minden évben sok Magyar Bajnoki címet nyernek és jó néhány nemzetközi versenyen elért dobogós helyezéssel is büszkélkedhetnek. Várjuk azokat, akik követni szeretnék ezeket a hagyományokat.

Eredményeinkről több információ ide kattintva tekinthető meg.

2020 év tavaszán nyitó új termünkben sport ju jitsuból versenyszámonként külön csoportokban lehet készülni a hazai és világversenyekre több csoportban, a hét majd minden napján.

Edzések

Judo

A Judo teljes edzésanyagát tartalmazza képzésünk a gyermekek és felnőttek számára. Bár gyerekeknek kizárólag judo földharc és dobástechnikai alapokat tanítunk, de kiemelt része programunknak a mozgáskoordináció fejlesztés, a kornak megfelelő erőnlét, állóképesség és izomzat kialakítása is.

Felnőttek számára pedig a Ju jitsu stílus tartalmazza a teljes Judo oktatási anyagot, így nekik nincs külön Judo edzés. Az edzéseken tanult judo dobás és földharc technikai anyag mellett az önvédelem oktatás is kiemelt, mely tudás elmélyítéséhez emelt mennyiségű küzdelmi edzés párosul.

Edzések

Ju jitsu (Jiu jitsu)

A Ju jitsu egy igen régi, hatékony (japán eredetű) önvédelem, mely nagyon hatásosan alkalmazható utcai önvédelemként férfik és nők számára. Pusztakezes vagy fegyveres technikái hatásosan alkalmazhatók minden szituációban megfelelő tudásszint esetén.

A stílusról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Fejlett oktatási rendszerünk van gyerekek számára is, akik 5 éves kortól kapcsolódhatnak be csoportjainkba. Nekik első sorban nem a Ju jitsu önvédelmét oktatjuk, hanem erős fejlesztő programot állítottunk össze, mely keretein belül a mozgáskoordináció, az állóképesség, a kornak megfelelő izomzat kialakítása a cél, valamint a megfelelő tudásalap megszerzése a dobások, esések és földharc technikák terén.

Edzések

Okinawa (Matayoshi) Kobudo

Az Okinawa Kobudo az eredeti okinawai fegyveres harcművészeti stílus, ahol megtanulunk különféle fegyverekkel bánni, dolgozni. Ilyen a Bo, Sai, Nunchaku, Tonfa, Kama, Kue, Nunti, Sansetsukon és még jó néhány fegyver.

Az Okinawa Kobudo stílusról videók ide kattintva tekinthetők meg.

Edzések

Chi ryu Aiki jitsu

A Chi ryu Aiki jitsu a japán szamuráj értékrend szerint felépített harcművész stílus, melyet Hanshi Johnny Bernaschewice oktat vezető mesterünk, Shihan Ziegler Csaba számára, aki hazánkban oktatja tanítványai számára. A tradicionális ju-jitsu önvédelmen kívül magában foglalja a hagyományos szamuráj technikákat, foglalkozunk a szamuráj etikettel is.

Edzések

Iaido

A japán szamuráj kard, a Katana kezelésének  a módját gyakoroljuk az edzéseinken. 

Edzések

Dojo csoportbeosztás

A linkre kattintva megtekinthető a következő edzések beosztásai.
– Judo, Ju jitsu gyerek,
– Ju jitsu serdülő,
– Ju jitsu felnőtt,
– Ju jitsu versenyző,
– Chi ryu Aiki jitsu,
– Okinawa Kobudo,
– Iaido.

részletek itt!!

Nyitás 2020. április 1.

Megkezdtük termünk felújítását, így a nyitás időpontja már biztosnak látszik. Kérjük mindenki türelmét és tagjaink segítségét, hogy biztosítani tudjuk a mind magasabb szintű oktatást mindenki...
Read More

Hamarosan nyitunk!

Üdvözlet honlapunkon! Nemsokára új termünkben fogunk edzeni, melyről itt lehet majd részleteket megtudni. Még fejlesztés alatt áll az oldalunk, hogy minden információ könnyen elérhető legyen...
Read More

övvizsgák

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...