Szakosztályaink

Harcművész szakosztály


Jiu jitsu, ju jitsu

Judo, cselgáncs


Okinawa Kobudo


Chi ryu Aiki jitsu


Iaido

Ír sztepp szakosztály

Ír sztepp oktatás Budapesten és Nagykovácsiban


Természet és Állatvédelmi Szakosztály


Google PageRank

Judo, Ju jitsu, jiu jitsu, Chi ryu Aiki jitsu, Iaido, Okinawa Kobudo Judo

Egyesületünk tagjai 5 éves kortól tanulhatják a judo stílust. Különleges rendszerben tanulják a dobás, földharc technikáit verseny és hobbi szinten gyerekek és felnőttek számára. Magyarországi vezetőnk Sensei Ziegler Csaba ( ju jitsu, okinawa kobudo, judo, chi ryu aiki jitsu mester) Judo dobásokról, a judo edzések helyéről az alábbi linken található bővebb információ.
- Judo edzések II. kerület
- Judo edzések Nagykovácsi
- Judo videók itt!


Ju jitsu (jiu jitsu)
Jitsu edzéseinken tagjaink a hatásos önvédelem technikáin kívül megtanulják alkalmazni a földharc, a dobás, az ütés rúgás technikáit, erős küzdelem centrikus oktatási rendszerben. A fegyveres ju jitsu (jiu jitsu) technikák, erős judo alapok. Több jiu jitsu mester is oktat egyesületünkben sensei Ziegler Csaba jiu jitsu mester és sensei Lőrinci István jiu jitsu mester vezetésével.
Ju jitsu bővebben

Okinawa Kobudo
Az Okinawa Kobudo az egyik olyan stílus, amely megőrizte az eredeti okinawai fegyverkezelést. Edzéseinken az eredeti Matayoshi Kobudo stílus sajátítható el, melyet Shihan Johnny Bernaschewice, Shihan Kathrin Siggelkow és Shihan Yamashiro Kenichi oktatása alapján tanuljuk. Magyarországi vezetőnk Sensei Ziegler Csaba ( ju jitsu, okinawa kobudo, judo, chi ryu aiki jitsu mester) Okinawa Kobudo bővebben
Okinawa Kobudo videók

Chi ryu Aiki jitsu
A Chi ryu Aiki jitsu stílust magyarországon csak a mi egyesületünk tagjai tanulhatják. Oktatási anyagunk tartalmazza a judo dobás, földharc, a ju jitsu utcai önvédelem, a fegyveres és pusztakezes technikáit, a japán kard (katana) kezelését (Iaido, kenjitsu, Iaijitsu, Battojitsu), az Aikido technikáit, a Karate ütés-rúgás technikáit és ízület feszítéseket. A Chi ryu aiki jitsu stílust küzdelem centrikusan oktatjuk. A stílust az alapító mester, Shihan Johnny Bernaschewice tanításai alapján Magyarországi vezetőnk, Sensei Ziegler Csaba ( ju jitsu, okinawa kobudo, judo, chi ryu aiki jitsu mester)
Chi ryu Aiki jitsu bővebben

Önvédelem
Az eredményes utcai önvédelem edzéseinken elsajátítható. Kiemelten veszélyezetett korosztály a tizenévesek korosztálya, akiknek a megfelelő felkészítése kiemelt célunk. Edzéseinken megtanulhatók az önvédelmi technikák, pusztakezes és fegyveres önvédelem, judo dobástechnikák, ütés-rúgás küzdelem, a kondíció, erőnlét és állóképesség fokozása érdekében földharc technikák. Az edzéseket tartja Magyarországi vezetőnk, Sensei Ziegler Csaba ( ju jitsu, okinawa kobudo, judo, chi ryu aiki jitsu mester). Edzéseinken fiúk és lányok jelentkezését szeretettel várjuk jiu jitsu edzéseken kezdő és haladó szinten egyaránt.
Kapcsolódó cikkünk: A tizenévesek edzése kiemelt ügyünk
Önvédelem, harcművészet vagy küzdősport
Szabadság a Jiu-jitsuban


Állatvédelem, ivartalanítás, gazdakereső